Juuso

Juuso

Personal trainer -palvelut

Personal training eli yksilövalmennus voi auttaa kuntoilijaa saavuttamaan tavoitteet. Tavoite voi olla lihasmassan lisäys, kisakuntoon pääsy, rantakropan hionta, painonpudotus tai yleensä hyvinvointi. Personal trainerimme Juuso ja Aleksi tarjoavat henkilökohtaisia tapaamisia ,opastusta käytännön harjoitteluun kanssasi, valvontaa sekä tietysti sitä tärkeää motivointia. Liikuttavaa Oy:n koulutetut  ja kokeneet  PT:t  suunnittelevat  taustatietojen pohjalta juuri sinulle sopivan ruokavalion ja harjoitusohjelman. Sinun tavoitteet, kokemuksen, elämäntilanteen ja resurssit huomioiden.

Personal Trainer, kenelle?

Personal Trainer sopii jokaiselle tuloksia kaipaavalle, tasosta ja iästä riippumatta. Aloittelijalle alkuun pääsemiseksi, aktiiviurheilijalle harrastusta tukemaan, painonpudottajalle elämäntapamuutoksen tueksi yms. Oma valmentaja, oma ohjelma...

Personal trainerimme Juuson ja Aleksin palvelut:

 • Harjoitusohjelmat

 • Harjoitussuunnitelmat

 • Oma valmennus

 • Ruokavalio-ohjelmat

 • Kuntotestaukset ja rasvaprosentin mittaukset

 • Konsultointi

Hinnat määräytyvät sopimuksen ja paketin sisällön mukaan.

Ryhmäliikuntatunnit

Kuntojam

Kuntojam on Ullan oma konsepti hänen oman tanssitaustansa, persoonansa ja intressinsä näköinen. Kuntojam- tunnilla käydään läpi soul-, groove- ja diskotanssin perusaskeleita, jossa tärkeintä on saada itselle kehoon ja mieleen hyvä fiilis sekä muistella ”kasariaikaa” tuttujen hittien rytmittämänä.

Rumbita

Rumbita®FUERTE on treenimuoto, joka sopii jokaiselle! Tämä tehokas ja tanssillinen ohjelma vahvistaa ja kiinteyttää vartaloa, parantaa ryhtiä ja hoikentaa vyötärön. Liikkeet tehdään perusteellisesti ja tyylillä, espanjankielisen latinomusiikin tahdissa.

Zumba

Zumba-tunneilla liikkuminen on hauskaa ja helppoa. Huomaamatta syke nousee, hiki alkaa virtaamaan ja kalorit palavat. Zumba on helppo tanssillinen tunti, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Zumba-tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään ja aiempaa tanssitaustaa ei tarvita. 

Zumba on hauska tapa kohottaa kuntoa ja polttaa kaloreita

Zumban teho perustuu intervalliharjoitukseen, jossa hitaat ja nopeat liikkeet vaihtelevat ja saavat hien pintaan. Monelle tanssitunnista tulee mieleen hankalat askelkuviot ja –sarjat, mutta Zumbassa ei askelilla ole niin merkitystä, vaan riittää, että liikut musiikin mukana oman osaamisesi mukaan. Zumba-tunnilla ei rakenneta pitkiä askelsarjoja, vaan keskitytään tanssimiseen ja hauskanpitoon.

Zumban helpot koreografiat tanssitaan latinalaisrytmien tahdissa!

Zumba-tunnin helppojen koreografioiden pohjana ovat pääasiassa latinalaistanssit. Vaikutteita otetaan tansseista kuten merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso, salsaton ja flamenco.

Tunti alkaa lämmittelyllä, jossa lämmitetään kehoa varsinaista reippaampaan treeniä varten. Koko tunti pysytään liikkeessä, eli tunnilla ei ole lihaskunto-osuutta. Tunti koostuu lyhyistä tanssiliikesarjoista, jotka kestävät aina yhden kappaleen ajan. Kun kappale vaihtuu, vaihtuvat myös liikkeet. Lopussa jäähdytellään rauhallisemman musiikin tahdissa. Tule tunnille joustavissa sisäliikuntavaatteissa ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.


Folkjam

FolkJam® on tanssiliikuntamuoto, jonka parissa voit kokea tanssin yhteisöllisyyden ja ilon ”nykykansanmusiikin tahtiin”. FolkJam sopii kaikille ikään ja taitotasoon katsomatta. Tunnit tarjoavat haastetta jokaiselle harrastajalle. Tule mukaan, yksin tai kaveriporukalla!

Foam roller 

Foam roller on tehokas ja yksinkertainen työkalu ryhmäliikuntatunnille lihasten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämiseen. 

Foam roller tunnilla keskitytään monipuolisesti seuraaviin lajeihin ja tarkoituksiin:

 • Tasapainoharjoittelu ja keskivartalon vahvistaminen

 • Venyttely ja kehon liikkuvuuden lisääminen

 • Lihashuolto, hieronta ja lihaskalvojen käsittely

 • Lämmittely ennen harjoittelua ja palautumisen nopeuttaminen harjoittelun jälkeen

 • Fysioterapia ja kuntoutus

Keppijumppa

Keppijumppa on voimistelua, josta hyötyvät sekä terveysliikkujat, kuntoilijat että urheilijat. Sen yksinkertaiset ja selkeät perusliikkeet parantavat verenkiertoa ja laukaisevat lihasten jännitystiloja.

Tunnilla keskitytään Keskivartalon hallitsemiseen ja jumppaamisen sivutuotteena opitaan myös oikeita tekniikoita, kuten esim.  nostotekniikka, jota tarvitaan monenlaisissa arkielämän tilanteissa.

Tämä kuntoilumuoto on saanut alkunsa painonnostossa käytettävistä lihasvoimaharjoituksista, joiden perusliikkeet ovat työntö ja tempaus. Tunnille et tarvitse välttämättä omaa keppiä. liikuttavaa Oy:ltä saat kepin lainaan tai voit ostaa kepin myös itsellesi.


Juuson ”senioriliikunta”

BuugiSeniori 

40+ vuotiaille henkilöille suunnattua tasapainoa, kestävyyttä ja lihaskuntoa ylläpitävää sekä kehittävää liikuntaa. Tunneilla mm. keppijumppaa sekä punttijumppaa. Tunneille ei vaadita aikaisempaa kokemusta ryhmäliikuntatunneista. Tunnin lopussa 15 min venyttelyosuus.

Juuson kestävyystunnit

Kestävyystunnit kehittävät hapenottokykyä sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Näillä tunneilla treenattuasi jaksat siis kävellä/juosta pidempään tai vaikkapa nousta portaat ylimpään kerrokseen hengästymättä. 

 

SauvakävelyTreeni 60 min

Tunti sisältää alkulämmittelyn sauvoilla ja reippaan sauvakävelylenkin mukana tekniikkaopastusta. Pukeuduthan sään mukaan! Vesisade ei ole este kesällä :) Tärkeää tietoa! Sauvojen oikea mitta oma pituus x 0,68. Sauvakävely lisää hapenkulutusta 58%, energian kulutusta 50%, nostaa sykettä 32% ja parantaa lihaskestävyyttä 23%. Sauvat saat lainaan meiltä!

Netan lentopallo- ja beach volley-ohjaukset

Netan ohjauksessa opit mukavan rennolla tavalla teoriaa liikkumisesta, sijoittumisesta, taktiikasta ja oikeaoppisista kosketuksista. Teoria sovelletaan käytäntöön tehokkain harjoittein ja pienryhmäkohtaisen lajivalmennuksen avulla. Kysy enemmän lisää ohjausvuoroista, -paikasta ja -ajasta Liikuttavaa Oy:ltä.

Ellinooran kauneudenhoitopalvelut

Kosmetologimme Ellinoora tekee hoitavia, kirkastavia ja kaunistavia kasvohoitoja sekä myös käsi- ja jalkahoitoja.

Ellinoora antaa myös kasvojen hoitoon ja meikkaukseen asiantuntija-apua. Hän on antanut hyviä käytännön vinkkejä nuorten urheilijoitten kasvohoitoon ja meikkaukseen.

Liikuttavaa Oy järjestää kyseisiä tilaisuuksia eri ryhmille.

Kysy tarjous kaikista hyvinvointipalveluistamme!

 
 
Rumbita

Rumbita

Ullan kuntojam

Ullan kuntojam

 
Foam roller

Foam roller

 
Ellinoora

Ellinoora

kuva2.jpg